Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Nieuws en activiteiten

Het laatste parochieblad staat in het teken van Kerstmis. U kunt het hier vinden.
In dit parochieblad staan de kerstboodschap van pastoor Hans van Geel en alle vieringen rondom Kerstmis. Daarnaast nog informatie over andere activiteiten die rondom kerstmis, maar ook daarna in onze parochie plaatsvinden.

Sint Christoffel Berichten
Voor een goede communicatie wordt in alle parochiekernen het Sint Christoffel Bericht uitgebracht. Dit mededelingenblaadje bevat allerlei informatie zoals de lezingen, aanvangstijden van vieringen, intenties en voor parochianen belangrijke actuele mededelingen over de eigen parochiekern. Elke week is het in Halsteren op de tafels achter in de kerk te vinden. In Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen verschijnt het om de twee weken.
Het Sint Christoffel Bericht kunt u hier downloaden:

Vormsel 2018

Tijdens een feestelijke vormselviering zijn de vormelingen van onze parochie op vrijdag 2 februari j.l. in de Heilige Antonius van Padua kerk te Lepelstraat  gevormd door oud-deken De Rooij.

Theater in de kerk: zaterdag 14 april 2018 in Lepelstraat. De dag begint voor de jongeren om 9.30 uur en de uitvoering is om 19.00 uur.

Meld je aan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

foto SFC website

Wat is theater in de kerk? Met elkaar gaan we op één dag, onder professionele begeleiding, een complete theater productie realiseren. Er wordt geacteerd, gezongen. Maar ook is er de grime, het licht en het geluid. De catering, de rekwisieten, de muziek. Kortom alles waaraan je maar kunt denken om een theater productie neer te zetten.

De tweede nieuwsbrief is gepubliceerd.

U kunt hem online bekijken via deze link: tweede nieuwsbrief

U kunt u ook inschrijven voor de nieuwsbrief, die een aantal maal per jaar zal verschijnen met daarin nieuwtjes uit onze parochie en de vier parochiekernen Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen. Op die manier krijgt u altijd als eerste de nieuwsbrief in uw eigen elektronische postbus.

U kunt zichzelf aanmelden voor de nieuwsbrief door hieronder uw naam en e-mail adres in te vullen.
U kunt zichzelf eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief. In iedere nieuwsbrief vindt u onderaan een afmeldlink.

Archief:  1e nieuwsbrief.

Eucharistieviering op zondag 11 februari.
Op deze carnavalszondag zal Prins Ambrosio IX met zijn gevolg aanwezig zijn in onze H. Quirinuskerk.
Zo maken we samen een mooie start van de feestelijkheden.
De viering begint om 9.30 uur en iedereen is van harte welkom.

 

palmpaasstokUitnodiging voor alle kinderen in de hele parochie

Zaterdag 24 maart versieren we samen palmpaasstokken.

Doe je mee?

Waar is het ??
Om 16.30 uur In de Till in Lepelstraat, naast de kerk.

Jij neemt zelf een palmpaasstok mee en wij zorgen voor spulletjes om je stok mooi te maken. Hoe je dat moet doen, kun je hier lezen.

 Wij nodigen U uit aanwezig te zijn bij de eucharistieviering op zondag 4 februari om 9.30 uur, ter gelegenheid van de installatie van pastoor  Hans de Kort in de Sint Anna- en Sint Christoffelparochie.

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer