Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
home-Image-8
christoffhome1
Parochianen

Hierbij een overzicht van documenten voor de aankomende vormelingen

  1. Aan het begin van het schooljaar sturen we altijd informatie over het vormsel naar de (katholieke) basisscholen in onze parochie.
    Heeft u dit niet gekregen, dan kunt u deze flyer hier downloaden.
  2. Een overzicht van alle data, financiƫn en andere puntjes op de i over het vormsel, die na de startbijeenkomst zijn meegegeven, vindt u hier.
  3. Praktische informatie over het Lopend Vuurtje: tijden, ontmoeting met de bisschop, de persoonlijke zegen van vormheren voor vormelingen en hun ouders en dergelijken via de  flyer op deze pagina.

 

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

Aan het begin van het schooljaar krijgen de leerlingen van groep 8 van alle R.K.- scholen in onze parochie een uitnodiging voor de informatieavond.

Aanmelding verloopt via het digitale inschrijvingsformulier op deze site.

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

De inschrijving moet bij ons  binnen zijn halverwege september van het lopende schooljaar voor het begin van de vormselvoorbereiding.

De Vormselwerkgroep

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

Vormsel 2016-2017

Op vrijdag drie februari ontvangen Maud, Michelle, Arlette, Britta, Brechje en Alicia hun Vormsel door oud vicaris-generaal V. Schoenmakers.

De Vormselviering vind plaats voor de groep van dit jaar in Halsteren. De voorbereidingen zijn altijd in Halsteren.

 Tijdens de voorbereidingen dit jaar is een vertegenwoordigster van Terre des Hommes komen vertellen over haar werk voor het Druppeltje, de kinderwinkel van Terre des Hommes in Bergen op Zoom.

Dit is wat onze vormelingen Michelle en Maud erover vertellen:

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer