Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
home-Image-8
christoffhome1
Parochianen

Hierbij een overzicht van documenten voor de aankomende vormelingen

Aan het einde of begin van het schooljaar, afhankelijk wanneer de vakanties zijn, sturen we altijd informatie over het vormsel naar de (katholieke) basisscholen in onze parochiekernen van Halsteren en Lepelstraat. Voor de kernen Tholen en Oud Vossemeer komt er altijd, eind augustus, een stukje in de Eendrachtbode en Thoolse Bode.Heeft u dit niet gekregen, of het stukje in de krant gemist dan kunt u deze flyer hier downloaden.

 

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

● H. Vormsel
zalving
De nieuwe vormelingen uit de Sint Christoffelparochie kunnen zich vóór 15 september a.s. aanmelden via een digitaal aanmeldingsformulier 
Zaterdag 18 september vindt de startbijeenkomst plaats en beginnen de voorbereidingen op het Vormsel voor ouders en vormelingen van de Sint Anna- en de Sint Christoffelparochie om 17..00 uur in de Vredeskerk, Magnoliastraat 27 te Steenbergen.
De toediening van het sacrament van het H. Vormsel zal voor alle vormelingen van beide parochies plaatsvinden op vrijdag 28 januari 2022 in de H. Quirinuskerk te Halsteren.

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en dezesturen naar:  

Het eenvoudigst gaat dat door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

Komende activiteiten

06 okt 2021 19:30 - Egidius gebed

Nieuwsbrief

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer