Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
home-Image-8
christoffhome1
Communicanten Sint Christoffel

Aanmelden voor de 1e H. Communie kan door het inschrijfformulier in te vullen. Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar . Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

Zoals elk jaar wil de Sint Christoffel Parochie de kinderen van de parochiekernen te Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste communie te doen. De kinderen van groep vier komen hiervoor in aanmerking.

 

communieproject blijf dit doen
De inschrijving voor de communie in alle parochiekernen, dus zowel in Halsteren, Lepelstraat, Oud Vossemeer als in Tholen kunt u doen via het inschrijfformulier Inschrijvingen moeten vóór 14 oktober binnen zijn. Dit kan door de brief die uw kind (digitaal) gekregen heeft in te vullen en op te sturen naar het parochiesecretariaat (Lindenlaantje 13, 4661 JK Halsteren),  of door het inschrijfformulier in te vullen. 

De informatieavond voor ouders van communicanten Halsteren, Lepepstraat, Tholen en Oud-Vossemeer is donderdag 15 oktoberber 2020  om 19:30 uur in de H. Quirinuskerk in Halsteren. De eerste bijeenkomst is op zondag 8 november. I.v.m. de coronamaatregelen zal de familieviering vervallen en worden de communicanten en hun ouders verwacht om 10.45 uur in de kerk.

Op onze Jeugdpagina onder Sacramenten kun je meer vinden over wat nu eigenlijk de eerste Heilige communie is.

Voor een overzicht van de bijeenkomsten voor de eerste H. Communie klikt u hier voor een online versie of hier voor het document
Het eerste Communie project dat wordt gebruikt heet 'Blijf dit doen'.

De eerste H. Communieviering staat gepland op 18 april 2021. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud omdat we niet weten hoe de coronacrisis gaat verlopen.

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer