Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
home-Image-8
christoffhome1
Communicanten Sint Christoffel

Aanmelden voor de 1e H. Communie kan door het inschrijfformulier in te vullen. Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar . Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

Zoals elk jaar wil de Sint Christoffel Parochie de kinderen van de parochiekernen te Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste communie te doen. De kinderen van groep vier komen hiervoor in aanmerking.

communieproject blijf dit doen
De inschrijving voor de communie in alle parochiekernen, dus zowel in Halsteren, Lepelstraat, Oud Vossemeer als in Tholen kunt u doen via het inschrijfformulier Inschrijvingen moeten vóór 18 september binnen zijn. Dit kan door de brief die uw kind (digitaal) gekregen heeft in te vullen en op te sturen naar het parochiesecretariaat (Lindenlaantje 13, 4661 JK Halsteren), de inschrijving te mailen naar het secretariaat of door het inschrijfformulier in te vullen. 

De informatieavond voor ouders van communicanten Halsteren, Lepepstraat, Tholen en Oud-Vossemeer is donderdag 19 september 2019  om 19:30 uur in de H. Quirinuskerk in Halsteren.

Op onze Jeugdpagina onder Sacramenten kun je meer vinden over wat nu eigenlijk de eerste Heilige communie is.

Voor een overzicht van de bijeenkomsten voor de eerste H. Communie klikt u hier voor een online versie of hier voor het document
Het eerste Communie project dat wordt gebruikt heet 'Blijf dit doen'.

De data van de eerste communievieringen zijn:

  • Voor Lepelstraat: zondag 17 mei (bij voldoende aanmeldingen) in de H. Antonius van Paduakerk in Lepelstraat
  • Voor Tholen, Oud-Vossemeer en Halsteren zondag 19 april

Komende activiteiten

28 sept 2019 19:00 - Kerkproeverij
29 sept 2019 11:00 - Peuter- en kleuterviering in Steenbergen.
29 sept 2019 15:00 - Spaanse Eucharistieviering
02 okt 2019 20:00 - Egidius gebed
03 okt 2019 09:00 - Viering met koffie

Inschrijven Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief
deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer