Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Eerste Communie

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

Zoals elk jaar wil de Sint Christoffelparochie de kinderen van de parochiekernen Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste Communie te doen. De kinderen van groep vier komen hiervoor in aanmerking.

communieproject blijf dit doenDe inschrijving voor de Communie voor alle parochiekernen kunt u doen via het inschrijfformulier Inschrijvingen moeten vóór 14 september binnen zijn. Dit kan door de brief die uw kind digitaal krijgt via de scholen (niet in Tholen) in te vullen en door te sturen naar de mail van de werkgroep,  of door het inschrijfformulier via de website in te vullen. 

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar . Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

De informatieavond voor ouders van communicanten Halsteren, Lepelstraat, Tholen en Oud-Vossemeer is dinsdag 14 september 2021 om 19:30 uur in de H. Quirinuskerk in Halsteren.

Op onze Jeugdpagina onder Sacramenten kun je meer vinden over wat nu eigenlijk de eerste heilige Communie is.

Een overzicht van de bijeenkomsten voor de eerste H. Communie en de datum van de Communieviering komt in de Google agenda op deze pagina zodra deze bekend zijn. Het eerste Communie project dat wordt gebruikt heet 'Blijf dit doen'.

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer