Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Eerste Communie

Zoals elk jaar wil de Sint Christoffelparochie de kinderen van de parochiekernen Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste Communie te doen. De kinderen van groep vier komen hiervoor in aanmerking.

communieproject blijf dit doenDe inschrijving voor de Communie voor alle parochiekernen kunt u doen via het inschrijfformulier Inschrijvingen moeten vóór 14 september binnen zijn. Dit kan door de brief die uw kind digitaal krijgt via de scholen (niet in Tholen) in te vullen en door te sturen naar de mail van de werkgroep,  of door het inschrijfformulier via de website in te vullen. 

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar . Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

De informatieavond voor ouders van communicanten Halsteren, Lepelstraat, Tholen en Oud-Vossemeer is dinsdag 14 september 2021 om 19:30 uur in de H. Quirinuskerk in Halsteren.

Op onze Jeugdpagina onder Sacramenten kun je meer vinden over wat nu eigenlijk de eerste heilige Communie is.

Een overzicht van de bijeenkomsten voor de eerste H. Communie en de datum van de Communieviering komt in de Google agenda op deze pagina zodra deze bekend zijn. Het eerste Communie project dat wordt gebruikt heet 'Blijf dit doen'.

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

In oktober wordt er weer begonnen met de voorbereiding voor een nieuwe groep communicanten uit onze parochie.
Voor de eerste H. Communie kunnen leerlingen zich aanmelden, die in het schooljaar 2021/2022 in groep 4 van het basisonderwijs zitten.


beker
De nieuwe communicanten uit Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen kunnen zich vóór 14 september a.s. aanmelden via een digitaal aanmeldingsformulier dat te vinden is op de website van onze parochie:of via het inschrijfformulier dat op de scholen wordt uitgedeeld of via het communicatiesysteem van de scholen wordt verstuurd
Dinsdag 14 september wordt om 19.30 uur een informatieavond gehouden voor ouders en/of verzorgers van alle communicanten uit de Sint Christoffelparochie in de H. Quirinuskerk, Dorpsstraat 51 te Halsteren.
De Communieviering zal plaatsvinden op 24 april in Halsteren en op 22 mei in Lepelstraat (bij voldoende aanmeldingen).

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer