Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Eerste Communie

Zondag 6 mei deden Milan, Jinte, Jesse, Mirte, Laura, Teun, Fabian, Hailey, Chloe en Luca hun Eerste Heilige Communie in de H. Antonius van Paduakerk te Lepelstraat.

 foto communicanten 2018 3

Op de bijgaande foto ziet u de kinderen die op zaterdag 21 april 2018 hun Eerste Heilige Communie deden in de H. Quirinuskerk in Halsteren.
Dit zijn: Julia Bolders, Laura Botermans, Job de Bruyn, Britt Dekkers, Chelsey Hack. Esmee Jansen, Lorena van de Kar, Thomas Kluft, Jari Koopman, Bas van Louvezijn, Daniël Meerman, Stijn Oostvogels, Vince Paasen, Amy en Noa Pavljasevic, Tano van Schilt en Lynn Verschuren.

 communicanten 2018

Aanmelden voor de 1e H. Communie kan door het inschrijfformulier in te vullen.

Zoals elk jaar wil de Sint Christoffel Parochie de kinderen van de parochiekernen te Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste communie te doen. De kinderen van groep vier komen hiervoor in aanmerking.

communieproject blijf dit doen De inschrijving voor de communie in alle parochiekernen, dus zowel in Halsteren, Lepelstraat, Oud Vossemeer als in Tholen kunt u doen via het inschrijfformulier Inschrijvingen moeten vóór 18 september binnen zijn. Dit kan door de brief die uw kind (digitaal) gekregen heeft in te vullen en op te sturen naar het parochiesecretariaat (Lindenlaantje 13, 4661 JK Halsteren), de inschrijving te mailen naar het secretariaat of door het inschrijfformulier in te vullen. 

De informatieavond voor ouders van communicanten Halsteren, Lepepstraat, Tholen en Oud-Vossemeer is donderdag 19 september 2019  om 19:30 uur in de H. Quirinuskerk in Halsteren.

Op onze Jeugdpagina onder Sacramenten kun je meer vinden over wat nu eigenlijk de eerste Heilige communie is.

Voor een overzicht van de bijeenkomsten voor de eerste H. Communie klikt u hier voor een online versie of hier voor het document
Het eerste Communie project dat wordt gebruikt heet 'Blijf dit doen'.

De data van de eerste communievieringen zijn:

  • Voor Lepelstraat: zondag 17 mei (bij voldoende aanmeldingen) in de H. Antonius van Paduakerk in Lepelstraat
  • Voor Tholen, Oud-Vossemeer en Halsteren zondag 19 april
deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer