Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
home-Image-8
christoffhome1
Aanmelden voor Communie en Vormsel

Het nieuwe schooljaar is al weer begonnen en dat betekent dat ook de voorbereiding voor een nieuwe groep communicanten en vormelingen uit onze parochie van start gaat.
Voor de eerste H. Communie kunnen leerlingen zich aanmelden, die dit jaar in groep 4 van het basisonderwijs zitten.
Voor de vormelingen zijn dat leerlingen uit groep 8.

● EERSTE H. COMMUNIE
beker
De nieuwe communicanten uit Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen kunnen zich vóór 17 september a.s. aanmelden via een digitaal aanmeldingsformulier dat te vinden is op de website van onze parochie:of via het inschrijfformulier dat op de scholen wordt uitgedeeld.
Donderdag 19 september wordt om 19.30 uur een informatieavond gehouden voor ouders en/of verzorgers van alle communicanten uit de Sint Christoffelparochie in de H. Quirinuskerk, Dorpsstraat 51 te Halsteren.
De data waarop de Communievieringen zullen plaatsvinden zijn onder voorbehoud vastgesteld op zondag 19 april 2020 in de H. Quirinuskerk te Halsteren voor de kinderen uit Halsteren, Oud-Vossemeer en Tholen en op zondag 17 mei in de H. Antonius van Paduakerk te Lepelstraat voor de kinderen uit Lepelstraat.

● H. VORMSEL
zalving
De nieuwe vormelingen uit de Sint Christoffelparochie kunnen zich vóór 17 september a.s. aanmelden via een digitaal aanmeldingsformulier dat te vinden is op de website van onze parochie:
Donderdag 12 september vindt de startbijeenkomst plaats en beginnen de voorbereidingen op het Vormsel voor ouders en vormelingen van de Sint Anna- en de Sint Christoffelparochie om 19.30 uur in de Vredeskerk, Magnoliastraat 18 te Steenbergen.
De toediening van het sacrament van het H. Vormsel zal voor alle vormelingen van beide parochies plaatsvinden op vrijdag 14 februari 2020 in de H. Quirinuskerk te Halsteren.

Aanmelden kan via de website.

Komende activiteiten

28 sept 2019 19:00 - Kerkproeverij
29 sept 2019 11:00 - Peuter- en kleuterviering in Steenbergen.
29 sept 2019 15:00 - Spaanse Eucharistieviering
02 okt 2019 20:00 - Egidius gebed
03 okt 2019 09:00 - Viering met koffie

Inschrijven Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief
deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer