Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
home-Image-8
christoffhome1
Aanmelden voor Communie en Vormsel

Het nieuwe schooljaar is al weer begonnen en dat betekent dat ook de voorbereiding voor een nieuwe groep communicanten en vormelingen uit onze parochie van start gaat.
Voor de eerste H. Communie kunnen leerlingen zich aanmelden, die dit jaar in groep 4 van het basisonderwijs zitten.
Voor de vormelingen zijn dat leerlingen uit groep 8.

● eerst H. Communie
beker
De nieuwe communicanten uit Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen kunnen zich vóór 14 oktober a.s. aanmelden via een digitaal aanmeldingsformulier dat te vinden is op de website van onze parochie:of via het inschrijfformulier dat op de scholen wordt uitgedeeld, dit zal pas na 5 oktober zijn i.v.m. het verplaatsen van de communieviering van april!
Donderdag 15 oktober wordt om 19.30 uur een informatieavond gehouden voor ouders en/of verzorgers van alle communicanten uit de Sint Christoffelparochie in de H. Quirinuskerk, Dorpsstraat 51 te Halsteren.
De data waarop de Communievieringen zullen plaatsvinden zijn nog niet bekend.

● H. Vormsel
zalving
De nieuwe vormelingen uit de Sint Christoffelparochie kunnen zich vóór 15 september a.s. aanmelden via een digitaal aanmeldingsformulier dat te vinden is op de website van onze parochie:
Donderdag 17 september vindt de startbijeenkomst plaats en beginnen de voorbereidingen op het Vormsel voor ouders en vormelingen van de Sint Anna- en de Sint Christoffelparochie om 19.30 uur in de H. Quirinuskerk, Dorpsstraat 51 te Halsteren.
De toediening van het sacrament van het H. Vormsel zal voor alle vormelingen van beide parochies plaatsvinden op vrijdag 29 januari 2021 in de H. Gummaruskerk te Steenbergen.

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen. De aanmelding voor het H. Vormsel kunt u sturen naar . De aanmelding voor de eerste H. Communie kan naar worden gestuurd.

 

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer