christoffhome1

In de Heilige Willibrorduskerk van Oud-Vossemeer staan er een aantal gebeurtenissen gepland die zeker de moeite waard zijn om deze mooie kerk aan de dorpsweg te bezoeken.

Zo wordt er op zondag 17 december een kerstconcert georganiseerd door popkoor Voix in samenwerking met koor Gossi nokki uit Kruisland. Het concert begint om 15:00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar verder te ontmoeten.

Op vrijdag 22 december organiseren de Katholieke kerk, de hervormde kerk, de Bron en de gereformeerde kerk een lichtjestocht voor jong en oud met als thema: Volg het spoor van het Licht en ontdek het wonder van Kerst. Vertrek is tussen 18.30 uur en 19.00 uur vanaf het verenigingsgebouw ring 7. Achteraf warme chocolademelk met slagroom, een kampvuur en marshmallows. De deelname is gratis. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 24 december is er in samenwerking met de Bron en de Hervormde Kerk een Kerst-singin die begint om 20.00 uur en wordt voorgegaan door Ds van Wijk. Tijdens deze bijeenkomst zullen er kerstverhalen verteld worden en gezamenlijk liederen worden gezongen. Ook wordt er een collecte gehouden ten bate van de voedselbank.

Als slot hebben we op maandag 25 december de eerste kerstdagviering waarin pastoraal medewerker Lenie Robijn voorgaat en koor “The Next…”voor de muzikale ondersteuning zal zorgen. Aanvang is 09:30 uur.

kerst Oud Vossemeer