Communie inschrijving

voor de Sint Christoffelparochie

Alle adresgegevens inclusief e-mail adressen worden gebruikt voor de voorbereiding van de H. Communie om met u te communiceren over de bijeenkomsten en bijvoorbeeld familievieringen.

Bovendien krijgt u als parochiaan van de Sint Christoffelparochie automatisch de nieuwsbrief van de parochie, die enkele keren per jaar verschijnt. Onderaan ieder nieuwsbrief kunt u overigens met één klik u uitschrijven voor deze nieuwsbrief.
mobiel telefoonnummer communicant
minstens één ouder telefoon opgeven
Graag in het volgende formaat: dag/maand/jaar, zoals 06/12/2014 voor 6 december 2014
parochiekern van de communicant
naam van de onderwijsinstelling
groep waarin de leerling zit
Indien uw kind niet in één van de kerken van de Sint Anna of Sint Christoffelparochie is gedoopt, dan wordt aan u gevraagd om een officieel doopbewijs op te vragen bij de doopkerk en deze zo snel mogelijk in te leveren bij de familiecatechese werkgroep, liefst al bij inschrijving. Als u niet de exacte doopnaam weet, vul dan een vermoedelijke datum in en schrijf erbij dat dit een schatting is.
De parochie vraagt ouders of wettelijke vertegenwoordigers van kinderen (<16 jaar) om toestemming voor het maken of publiceren van foto’s van de vormeling en eventueel aanwezige familieleden voor publicatie in de (digitale) nieuwsbrief, het parochiebericht of de website van de parochie. Overigens kunt u ons privacy-reglement terugvinden via de Disclaimer onder aan iedere webpagina.
Hier kunt u opgeven of er sprake is van ziektes en dergelijken waar we rekening mee moeten houden. Indien er sprake is van speciale voedingsvoorschriften (dit in verband met de gezamenlijke maaltijd) dit hier ook graag vermelden