Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Peuter- en kleuterviering in Steenbergen.

Agenda

Peuter- en kleuterviering in Steenbergen.
Contact 

Namens de Sint Anna- en Sint Christoffelparochie nodigen wij u uit voor de peuter- kleuterviering op zondag 29 september om 11.00 uur in de Vredeskerk te Steenbergen.
Het verhaal van de viering is: “De ark van Noach”.
Tijdens de Kerk op Schoot-viering staat het verhaal van de Ark van Noach centraal. Het Bijbelverhaal wordt in scènes verdeeld: een paar zinnen tekst, een toepasselijk liedje (op een bekende peutermelodie) en een ‘belevingselement’, waarbij we afwisselend verschillende zintuigen aanspreken.

We steken de familiekaars aan, beginnen en eindigen met een gebedje, luisteren naar een verhaal en zingen samen. Iedereen is welkom bij deze laagdrempelige viering, kinderen van 0-6 jaar met hun (groot)ouders, broers en zussen, of ze nu actief betrokken zijn bij de kerkelijke gemeente of niet. Daarnaast is er na afloop van de viering ruimte voor ontmoeting tussen de ouders met koffie/thee/limonade en iets lekkers. Voor de kinderen is er na de viering nog een knutselactiviteit passend bij het thema.
Graag aanmelden voor deze viering i.v.m. de organisatie, maar ook zonder aanmelding bent u welkom. Als u iemand kent die deze viering ook wel leuk zal vinden, mail de uitnodiging dan gerust door.

Locatie Vredeskerk te Steenbergen
De kinderen mogen zelf een speelgoeddier voor bij de ark meebrengen.
deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer