christoffhome1

kerstmarkt lepelstraatOp zondag 17 December 2017 wordt er voor de 11e keer een sfeervolle kerstmarkt gehouden in de H. Antonius van Paduakerk in Lepelstraat van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Er zijn optredens van: het Kinderkoor uit Lepelstraat, “Lindans” , Ensemble "Saxofobie" en smartlappenkoor de “Straotzangers”. De vele kraampjes zullen gevuld zijn met o.a. koffie, thee, glühwein, warme wafels, worstenbrood en vele andere lekkernijen van werkgroepen en verenigingen uit de omgeving.
Ook zullen er volop prachtige kerststukjes, borduurwerk, kaarten, handgemaakte cadeauartikelen, houten kerstdecoraties en diverse kalenders te koop zijn die voor een leuk bedrag van de hand gedaan worden.

Wie weet komt U de Kerstman ook nog tegen deze dag!!!

Nieuw dit jaar is dat er buiten voor de kerk ook een aantal activiteiten plaats vinden, u kunt er onder andere heerlijke warme chocomelk drinken bij de kerstboom buiten op het kerkplein,
Dit jaar is er een team van de Roparun aanwezig namelijk ‘Team Leef!’ En een team van Samenloop voor Hoop, ‘Team Stay Strong’. Deze teams hebben dit jaar leuke activiteiten bedacht om geld in te zamelen voor hun goede doel!
Ook basisschool ‘De Wegwijzer’, en peuteropvang 't Hummeltje i.s.m. "Newkids" zijn met een kraampje aanwezig!

Aan het einde van de middag is er weer een grote verloting met leuke prijzen!

Kom gezellig langs en ervaar zelf het warme kerstgevoel in “onze” mooie kerk in Lepelstraat.
Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis!

kerstmarkt lepelstraat 2