Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Sint Christoffelparochie

1e7f754a1f25205b5db33e49ff9599e1Tot drie jaar geleden verzorgde pater Bart uit Breda enkele keren per jaar - in samenwerking met de zanggroep Misa Criolla - Spaans-Nederlandse vieringen in de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen. Vanwege zijn leeftijd is pater Bart in 2016 hiermee moeten stoppen. Omdat zich inmiddels weer een Spaanssprekende priester in het bisdom heeft gevestigd, is een kleine werkgroep aan de slag gegaan om - zoals voorheen – weer enkele keren per jaar een speciale viering te verzorgen.

Pastor Federico Ceriani - afkomstig uit Argentinië en sinds oktober werkzaam is in het bisdom Breda - zal in deze vieringen voorgaan. De zanggroep Misa Criolla zal deze vieringen muzikaal opluisteren.


De eerste Eucharistieviering zal plaatsvinden op zondag 29 september 2019 om 15.00 uur in de H.H. Petrus- en Pauluskerk aan de Lombardstraat in Middelburg. Voor de mensen die van ver moeten komen is het goed om te weten dat het in Middelburg op zondag vrij parkeren is, ook in de gemeentelijke parkeergarages. Let wel op: uitsluitend parkeren in de parkeervakken en niet op plaatsen die bestemd zijn voor vergunninghouders. Iedereen is welkom.

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer