christoffhome1

EHCZoals elk jaar wil de Sint Christoffelparochie de kinderen van de parochiekernen in Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste heilige Communie te doen.

Wanneer uw zoon of dochter in groep vier zit dan kunt u uw kind vóór 10 september aanmelden via de website van de parochie https://sint-christoffel.nl/1e-communie. U kunt de gegevens van het inschrijfformulier ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dinsdag 14 september om 19.30 uur wordt voor ouders en/of verzorgers van alle communicanten uit de Sint Christoffelparochie een informatieavond gehouden in de Quirinuskerk in Halsteren, waar verdere uitleg gegeven zal worden over de voorbereiding op de eerste heilige Communie. Het afgelopen jaar is het ons gelukt om de voorbereiding en de 1e communievieringen door te laten gaan. We hopen u ook dit jaar van harte te mogen begroeten.

De eerste bijeenkomst van de communicanten is op 3 oktober en de communieviering voor de kinderen van Tholen, Oud-Vossemeer en Halsteren staat gepland op zondag 24 april 2022 en voor de kinderen van Lepelstraat op zondag 22 mei, dit bij voldoende communicanten.

Meer informatie over de eerste heilige Communie kunt u vinden op onze website: https://sint-christoffel.nl/1e-communie