Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Installatieviering pastoor Hans de Kort

kl installatiev004
Tijdens een feestelijke viering op 4 februari in de H. Quirinuskerk te Halsteren werd pastoor Hans de Kort door bisschop Liesen geïnstalleerd in onze parochie en de Sint Annaparochie. 

De viering werd opgeluisterd door het projectkoor, dat speciaal voor deze viering werd samengesteld uit alle koren van beide parochies.

Tijdens de viering moedigde de bisschop de nieuwe pastoor aan om in de rijkdom van God te delen en uit te dragen naar de mensen toe. Bovendien werd uitdrukkelijk door de bisschop aangegeven dat niet alleen leiden, maar ook studie en gebed belangrijk zijn voor een pastoor die werkzaam is in parochies.
Onze nieuwe pastoor hernieuwde zijn wijdingsbeloften. Kinderen brachten de tekenen over behorend bij het ambt van pastoor. De kinderen van de nevendienst hadden een mooie plaat met een hart erop en daarin een bos sleutels met de boodschap: “Jezus is de sleutel die je hart opent voor God”.

Een indrukwekkende viering, die afgesloten werd met een kennismaking onder het genot van een drankje en een kleine versnapering.

 

 

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer