Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Theater in de kerk

Theater in de kerk: zaterdag 14 april 2018 in Lepelstraat. De dag begint voor de jongeren om 9.30 uur en de uitvoering is om 19.00 uur.

Meld je aan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

foto SFC website

Wat is theater in de kerk? Met elkaar gaan we op één dag, onder professionele begeleiding, een complete theater productie realiseren. Er wordt geacteerd, gezongen. Maar ook is er de grime, het licht en het geluid. De catering, de rekwisieten, de muziek. Kortom alles waaraan je maar kunt denken om een theater productie neer te zetten.

Dit jaar zijn we te gast bij de kerk H. Antonius van Padua in Lepelstraat.

Aan de hand van het Bijbelverhaal over Daniël in de Leeuwenkuil maken we in één dag een complete voorstelling. Belangrijk in dit verhaal is het vertrouwen dat Daniël in God heeft. Verder is het ook een heel spannend verhaal. Theater in de kerk is een van de vele succesvolle activiteiten van het bisdom voor jongeren die inmiddels al jaren plaatsvindt in steeds een andere parochie.en hele groep jongeren zien we jaarlijks terugkomen en groeien als het ware met het theater mee. Het is bibliodrama voor jongeren van 12 tot 30 jaar dat in één dag geoefend en gepresenteerd wordt.

Het script wordt aangeleverd aan het begin van de dag en er zijn verschillende voortrekkers die de jongeren door de dag heen leiden.

Er zullen op 14 april werkwinkels zijn die steeds onder leiding van een volwassene staat. De volwassenen zijn vrijwilligers uit verschillende parochies en in het bijzonder de vrijwilligers van de parochie waar we te gast zijn.

De werkwinkels die plaatsvinden zijn bijvoorbeeld zang, dans, muziek, drama, licht en geluid, decor, kleding.

De dag begint voor de jongeren om 9.30 uur en de uitvoering is om 19.00 uur. Bij de uitvoering is iedereen van harte welkom. Noteer de datum alvast in uw agenda. Ook dit jaar zal het weer een bijzondere bijeenkomst zijn. Voor sommigen is het een spektakel in de kerk. Voor de meeste jongeren is het een inspirerende dag rond een verhaal uit de bijbel. Waar ze met veel plezier op terug kunnen kijken en waar veel vriendschappen uit ontstaan. Spreekt je dit aan en wil je die dag niet missen, reageer dan snel.

Meld je aan door een mail te sturen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt theater in de kerk ook liken op facebook. https://www.facebook.com/Theaterindekerk

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer