Door de lockdown en de reactie daarop van onze bisschoppen zullen alle vieringen op kerstavond niet meer kunnen worden bezocht.

U kunt de eucharistieviering vanuit de Quirinuskerk echter live volgen op 24 december om 21.30 uur via YouTube via deze link naar Video Quirinus . U kunt ook achteraf via dit kanaal de viering terug kijken. Wessel en Daan doen hun uiterste best om dit goed te kunnen streamen.

U kunt er ook voor kiezen om de nachtmis vanuit de Gummaruskerk in Steenbergen te volgen vanaf 22.30 uur via het kanaal 41 van de SLOS TV (Ziggoaansluiting) gevolgd worden.

handen met kaarsjeDe kerstinloop op 24 december 's middags in de diverse kernen gaat wel door, maar de "kindje-wiegen" vieringen gaan niet door. U kunt in de meeste kerken nog wel de kerk bezoeken om de stal te bekijken en een kaarsje aan te steken. Kijkt u voor het overzicht op deze pagina.

De kerk in Halsteren zou 1e kerstdag open zijn voor bezoek. Ook deze activiteit gaat helaas niet door.

De viering op 1e kerstdag om 9.30 uur vanuit Halsteren wordt ook uitgezonden via YouTube via deze link naar Video Quirinus . U kunt ook achteraf via dit kanaal de viering terug kijken. Wessel en Daan doen ook voor deze viering hun uiterste best om dit goed te kunnen streamen.

Voor meer inspiratie voor kerstmis thuis verwijzen we graag naar https://www.vierkerstmis.nl/ .

 We hopen dat u ondanks de lockdown toch nog goed kerstmis kunt vieren, juist door de livestreams die plaatsvinden.

christmas crib figures 1060026 640