Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Vormsel informatie

Vormsel in de Sint Christoffel parochie

Het Heilig vormsel is een van de zogenaamde inwijdingssacramenten, naast het doopsel en de 1e H. communie (eucharistie). Wat het vormsel is, kun je hier lezen op onze site.

Aanmelden voor het Vormsel kan door het inschrijfformulier in te vullen. Meer informatie over de organisatie van het vormsel vind u hierna en op de jeugdpagina.

Hierbij een overzicht van documenten voor de aankomende vormelingen

 1. Aan het begin van het schooljaar sturen we altijd informatie over het vormsel naar de (katholieke) basisscholen in onze parochie.
  Heeft u dit niet gekregen, dan kunt u deze flyer hier downloaden.
 2. Een overzicht van alle data, financiƫn en andere puntjes op de i over het vormsel, die na de startbijeenkomst zijn meegegeven, vindt u hier.
 3. Praktische informatie over het Lopend Vuurtje: tijden, ontmoeting met de bisschop, de persoonlijke zegen van vormheren voor vormelingen en hun ouders en dergelijken via de  flyer op deze pagina.

 

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

Enige informatie voor het jaar 2020-2021:

  • Gezamenlijke Startbijeenkomst voor Sint Christoffel en Sint Annaparochie voor ouders en vormelingen:
   • donderdag 17 september
   • start: 19.30 uur
   • in de H. Quirinuskerk, Dorpsstraat 51 in Halsteren
   • tijdens deze avond wordt belangrijke informatie gegeven over het project en het vormsel zelf.
   • deze bijeenkomst is bedoeld voor zowel ouders als vormelingen van de Sint Annaparochie en de Sint Christoffelparochie
  • De vormselviering is op 29 januari 2020 in Steenbergen, voor alle vormelingen van de Sint Anna en Sint Christoffel parochie

U kunt u via de agenda abonneren op deze agenda. Dan komen alle vormselafspraken in uw digitale agenda. Klik hier om de digitale agenda te bekijken.

De volgende bijeenkomsten zijn gepland :

Lees meer

Aan het begin van het schooljaar krijgen de leerlingen van groep 8 van alle R.K.- scholen in onze parochie een uitnodiging voor de informatieavond.

Aanmelding verloopt via het digitale inschrijvingsformulier op deze site.

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

De inschrijving moet bij ons  binnen zijn halverwege september van het lopende schooljaar voor het begin van de vormselvoorbereiding.

De Vormselwerkgroep

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer