Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Vormsel informatie

Hierbij een overzicht van documenten voor de aankomende vormelingen

Aan het begin van het schooljaar sturen we altijd informatie over het vormsel naar de (katholieke) basisscholen in onze parochiekernen Voor de kernen Tholen en Oud Vossemeer komt er altijd eind van de vakantie een stukje in de Eendrachtbode en Thoolse Bode. Heeft u dit niet gekregen, of het stukje in de krant gemist dan kunt u deze flyer hier downloaden.

 

U kunt deze agenda toevoegen aan uw eigen (Google)agenda door op de + te klikken onder de agenda.

● H. Vormsel
zalving
De nieuwe vormelingen uit de Sint Christoffelparochie kunnen zich vóór 20 september a.s. aanmelden via een digitaal aanmeldingsformulier 
Zaterdag 24 september vindt de startbijeenkomst plaats en beginnen de voorbereidingen op het Vormsel  van17.00 uur tot 20.00 uur in de Vredeskerk, Magnoliastraat 27 te Steenbergen.
De toediening van het sacrament van het H. Vormsel zal voor alle vormelingen van beide parochies plaatsvinden op vrijdag 27 januari 2023 in de Sint Gummaruskerk in Steenbergen.

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en dezesturen naar:  

Het eenvoudigst gaat dat door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

Een overzicht van alle data krijgt u uitgereikt bij de startbijeenkomst én digitaal via de mail. Ook staan deze data in de google agenda op deze site. U kunt u via de agenda hierop abonneren en dan komen alle vormselafspraken in uw eigen digitale agenda. Wijzigingen door ons gedaan wijzigen dan gelijk mee bij u. Zo heeft u altijd de juiste tijden in uw eigen agenda.

 

.

 

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer