Zoals elk jaar wil de Sint Christoffelparochie de kinderen van de parochiekernen Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste Communie te doen. De kinderen van groep vier komen hiervoor in aanmerking. De voorbereiding gaat samen met de kinderen van de Sint Annaparochie in Steenbergen. Voorbereidingen zullen dan ook afwisselend in de St. Christoffelparochie en de Sint Annaparochie zijn. 

communieproject blijf dit doenDe inschrijving voor de Communie voor alle parochiekernen kunt u doen via het digitale inschrijfformulier Inschrijvingen moeten vóór 21 september binnen zijn.  Het makkelijkst is om het inschrijfformulier via de website in te vullen. 

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.(indien mogelijk geen handgeschreven formulieren doorsturen )

De informatieavond voor ouders van de communicanten van beide parochies  is donderdag 21 september 2023 om 19:30 uur in de Vredeskerk, Magnoliastraat 27 in Steenbergen.

Een overzicht van de bijeenkomsten voor de eerste H. Communie komt in de Google agenda op deze pagina zodra deze bekend zijn. De data van de communievieringen staan er al wel op. U kunt u via de agenda hierop abonneren en dan komen alle afspraken in uw eigen digitale agenda. Wijzigingen door ons gedaan wijzigen dan gelijk mee bij u. Zo heeft u altijd de juiste tijden in uw eigen agenda.

Het eerste Communie project dat wordt gebruikt heet 'Blijf dit doen'.