Sint Christoffel
PAROCHIE
Welkom op de internetsite van de Sint Christoffelparochie
Communicanten Sint Christoffel

Zoals elk jaar wil de Sint Christoffelparochie de kinderen van de parochiekernen Halsteren, Lepelstraat, Oud-Vossemeer en Tholen de gelegenheid geven om hun eerste Communie te doen. De kinderen van groep vier komen hiervoor in aanmerking. DIt jaar gaat de voorbereiding samen met de kinderen van de Sint Annaparochie in Steenbergen. Voorbereidingen zullen dan ook afwisselend in de St. Christoffelparochie en de Sint Annaparochie zijn. 

communieproject blijf dit doenDe inschrijving voor de Communie voor alle parochiekernen kunt u doen via het inschrijfformulier Inschrijvingen moeten vóór 20 september binnen zijn. Dit kan door de brief die uw kind digitaal krijgt via de scholen (niet in Tholen) in te vullen en door te sturen naar de mail van de werkgroep,  of door het inschrijfformulier via de website in te vullen. 

Als u problemen heeft met het digitale aanmeldformulier, kunt u ook de informatie uit het formulier overnemen en mailen naar . Het eenvoudigst gaat dat overigens door te kiezen in Bestand op Afdrukken en dan voor Afdrukken als PDF, zodat u het document als pdf-bijlage bij de e-mail kan opnemen.

De informatieavond voor ouders van de communicanten van beide parochies  is dinsdag 20 september 2022 om 19:30 uur in de Vredeskerk, Magnoliastraat in Steenbergen.

Op onze Jeugdpagina onder Sacramenten kun je meer vinden over wat nu eigenlijk de eerste heilige Communie is.

Een overzicht van de bijeenkomsten voor de eerste H. Communie en de data van de Communievieringen  komen in de Google agenda op deze pagina zodra deze bekend zijn. U kunt u via de agenda hierop abonneren en dan komen alle afspraken in uw eigen digitale agenda. Wijzigingen door ons gedaan wijzigen dan gelijk mee bij u. Zo heeft u altijd de juiste tijden in uw eigen agenda.

Het eerste Communie project dat wordt gebruikt heet 'Blijf dit doen'.

deze site is ontwikkeld door Mighty Webdesign
Disclaimer